Sing-In The Spring op 18 mei

Zaterdag 18 mei 2019 organiseert Da Capo's popkoor weer een sing-in: Sing-In The Spring!

Een uitgelezen kans om je zangkwaliteiten uit te proberen of zelfs te optimaliseren. En om een gezellige dag te hebben vol muziek.

Vanaf 10.00 staat de koffie klaar in de pastorie van RK Kerk in Nes a/d Amstel.
Om 10.30 gaan we van start onder de inspirerende leiding van onze dirigent Floor van Erp. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Colijn Buijs, onze pianist.
Aan het eind van de dag verzorgen we samen een heerlijk muzikaal optreden in de kerk zelf. Hier kunnen vrienden en familie voor worden uitgenodigd om het resultaat van hard repeteren te beluisteren tijdens een mini-concert.

De kosten bedragen €25,- p.p. waarbij bladmuziek, maar ook koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Meld je nu aan en gun jezelf het ultieme plezier dat zingen kan geven!
Dit kan door het invullen van het contactformulier.

13 december: Kerstpopcafé in Kudelstaart

Op donderdagavond 13 december 2018 wordt “café op de hoek” in Kudelstaart omgetoverd tot kerstpopcafé. Da Capo’s popkoor komt een gezellig optreden verzorgen en het bijzondere aan deze avond is; JIJ MAG ZELF MEEDOEN !!!

Kerstoptredens "Christmas Caroling"

Da Capo's Popkoor gaat weer op "Kersttour" met ons winterse Kerst repertoir.
Zaterdag 9 december 2017 maken wij weer een unieke en muzikale tour langs diverse plekken, om onze prachtige kerst hits te laten horen aan een enthousiast publiek dat wij meenemen in dat fijne kerst gevoel!

We beginnen in Kuddelstaart. om 11:00 en 11:45 uur zullen we twee kerst-sets zingen in het café Op de hoek..
Daarna gaat we naar het Stadshart in Amstelveen om op te treden in de Winter Village Amstelveen.
Om 15:00 en 15:40 uur staan we op het podium in de buurt van de ijsbaan.
Wanwege de slechte weersverwachting gaat het optreden in Nieuwkoop niet door.

2016 Kerst

Kaartverkoop DRIVEN BY MUSIC gestart

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 geeft Da Capo's Popkoor in Schouwburg Amstelveen weer een swingend concert. Naast een aantal 'Da Capo classics', komen we deze voorstelling met veel nieuw repertoire. Wij willen je verrassen met diverse pareltjes uit de popmuziek van de afgelopen decennia. Dus stap in voor deze reis, laat ons je gids zijn en zet het weekend van 23 en 24 september in je agenda!

So tell me, are you also DRIVEN BY MUSIC?

Klik hier voor de kaartverkoop

2017 08 Poster Driven By Music 800