Da Capo's Popkoor zingt mee met Pia Douwes!

Da Capo's Popkoor zingt mee met Pia Douwes in haar concert ‘A Midwinter’s Tale’ in het De La Mar Theather in Amsterdam!

Op zaterdag 18 februari 2017 brengt musicaldiva Pia Douwes een ode aan de winter.

Winter: knetterend haardvuur, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Liedjesprogramma A Midwinter’s Tale van Pia Douwes wordt genieten van muziek met een winters thema. Met haar stem vult ze de zaal met warmte en gezelligheid. Bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld komen in deze hartverwarmende winterreis voorbij. Een van Europa’s meest succesvolle musicalactrices wordt in deze voorstelling ondersteund door een orkest en bij elke voorstelling een ander lokaal koor. Bij de voorstelling van 18 februari 2017 is Da Capo's Popkoor geselecteerd om Pia Douwes muzikaal te ondersteunen!

Kaartverkoop via het De La Mar theater: Zaterdag 18 februari 2017 20:30 uur - Mary Dresselhuys zaal