Ben jij de man die zingen kan? Waar blijf je dan???

Ons popkoor is een gemengd koor met zo'n 40 enthousiaste vrouwen en 8 enthousiaste mannen. Nu zijn "wij vrouwen" gek met onze "Da Capo mannen" maar we willen er meer!!!

Dus; zet je je radio in de auto lekker hard om heerlijk mee te zingen...?
Sta je graag een deuntje te zingen onder de douche...?
Heb je tijdens het gras maaien ook een koptelefoontje op zodat je de grootste hits niet mist...?
En zoek je een plek waar je een gezellige avond kan beleven en je stem goed leert gebruiken...?

Allemaal goede redenen om gewoon eens een avondje mee te komen zingen en repeteren.

We starten we om 19.45 met een kop koffie of thee en repeteren van 20.00 tot ongeveer 22.15 uur. Hierna is uiteraard altijd nog mogelijkheid tot een gezellig drankje aan de bar.

Je vindt ons iedere donderdagavond in buurthuis "Ons Streven", Engellaan 3 te Amstelhoek.

We bieden je vier weken de gelegenheid om vrijblijvend van deze avonden te genieten. En mocht je je daarna aan willen sluiten bij Da Capo's Popkoor, dan ben je van harte welkom om een "stemcheck" te doen. Daarover op dzee site veel meer, neem eens een kijkje!

Tot zings bij Da Capo's Popkoor!!!