In memoriam Jenny Bakker-Laseur

Op 19 oktober 2016 is, op 41 jarige leeftijd, onze sopraan Jenny Bakker-Laseur rustig uit het leven gegleden. Ons intense medeleven gaat uit naar haar man Paul, hun kinderen Hein en Laura en alle familie en vrienden.

Drie jaar kampte zij met een vreselijke ziekte die haar uiteindelijk fataal werd. Dapper heeft zij alle mogelijkheden aangepakt en lang is ze vol en geïnterreseerd in het leven gebleven.

Hoewel ze, na ons Preview-concert, niet meer deel kon nemen aan de repetities en optredens van het popkoor bleef ze ons volgen. Door haar warme persoonlijkheid, haar interesse en betrokkenheid voor anderen, haar enthousiasme, vrolijkheid en positieve instelling is ze altijd een onderdeel van onze groep gebleven. We zullen haar missen: Zowel haar prachtige stem als haar prachtige persoonlijkheid.

Een prachtig citaat van Jenny: “Ik was ongeneeslijk gelukkig”

Koorleden en bestuur Da Capo's Popkoor