Kerstoptredens "Christmas Caroling"

Da Capo's Popkoor gaat weer op "Kersttour" met ons winterse Kerst repertoir.
Zaterdag 9 december 2017 maken wij weer een unieke en muzikale tour langs diverse plekken, om onze prachtige kerst hits te laten horen aan een enthousiast publiek dat wij meenemen in dat fijne kerst gevoel!

We beginnen in Kuddelstaart. om 11:00 en 11:45 uur zullen we twee kerst-sets zingen in het café Op de hoek..
Daarna gaat we naar het Stadshart in Amstelveen om op te treden in de Winter Village Amstelveen.
Om 15:00 en 15:40 uur staan we op het podium in de buurt van de ijsbaan.
Wanwege de slechte weersverwachting gaat het optreden in Nieuwkoop niet door.

2016 Kerst

Kaartverkoop DRIVEN BY MUSIC gestart

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 geeft Da Capo's Popkoor in Schouwburg Amstelveen weer een swingend concert. Naast een aantal 'Da Capo classics', komen we deze voorstelling met veel nieuw repertoire. Wij willen je verrassen met diverse pareltjes uit de popmuziek van de afgelopen decennia. Dus stap in voor deze reis, laat ons je gids zijn en zet het weekend van 23 en 24 september in je agenda!

So tell me, are you also DRIVEN BY MUSIC?

Klik hier voor de kaartverkoop

2017 08 Poster Driven By Music 800

Optreden met Pia Douwes gaat niet door!

Wegens privé omstandigheden gaat het optreden met Pia Douwes in het De La Mar Theater op 18 februari niet door! Helaas wordt de voorstelling ook niet verplaatst.

Mocht u kaarten voor deze avond hebben gekocht, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen door het theater.

DRIVEN BY MUSIC – Het nieuwe swingende concert van Da Capo’s Popkoor

So tell me, are you driven by music?

DRIVEN BY MUSIC – Het nieuwe swingende concert van Da Capo’s Popkoor!

Momenteel is Da Capo's Popkoor druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe concert dat plaats gaat vinden op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 in Schouwburg Amstelveen. Dit betekent veel repeteren en ook de voorbereidingen voor techniek, staging, kleding en decor vergen veel inspanning, want Da Capo’s Popkoor wil natuurlijk niet uit de bocht vliegen!

Paradiso Korendagen 2017

Tijdens de Paradiso Korendagen treden 140 koren op uit het hele land op de Amsterdamse Poptempel.

Da Capo's Popkoor is werderom uitgenodigd om ook een swingend optreden te verzorgen op zaterdag 14 januari 2017. Om 14:30 uur mogen wij op het hoofdpodium plaatsnemen om te laten horen dat zingen ook onze passie is.

Meer infomatie en het schema met alle koren is te vinden op de webiste van Paradiso Amsterdam.